MUĞLA / BODRUM - Akyarlar Hacı Mahmut Tınaztepe İlkokulu

Kas

Cumhuriyetimizin 98. yılını okulumuzdaki öğrencilerimiz,öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte coşkuyla kutladık.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin hazırladıkları etkinliklerle ve velilerimizin katılımıyla birlikte coşkuyla kutlandı.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü ile ilgili Torba'da bulunan hayvan barınağına gezi düzenledik.

Ekm

Gaziler Günü dolayısıyla okulumuzu ziyarete gelen Gazilerimiz öğrencilerimizle sohbet ederek günün anlam ve önemini konuştular.

Ekm

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı düzenlendi.

Ekm

İlköğretim Haftasını coşkuyla kutladık.

May

Akyarlar HMT Ortaokulunun hazırlamış olduğu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'na gezi düzenleyerek yapılan projeler hakkında bilgi edindik.

May

Bodrum Belediyesi ve Bodrumspor'un katkılarıyla düzenlenen 2. İsmail Altındağ futbol turnuvasına katılarak madalya ve katılım belgelerimizi aldık.

May

Bodrum Muharip Gaziler Derneği okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize hediyeler dağıttı.

May

Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün Samsun´a çıkışının 100. Yıl dönümü ve 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda tören yapılarak kutlandı.

May

Anneler Gününü öğrencilerimiz ve annelerimizle birlikte coşkuyla kutladık.

May

21. Yüzyıl Yaşam Becerileri Projesi ile ilgili hazırlamış olduğumuz erken STEM sergisine katıldık.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ; Akyarlar HMT İlkokulu ve Ortaokulunun hazırlamış olduğu ortak program ile coşkuyla kutlandı.

May

Çanakkale Zaferi´nin 104. yıl dönümü kutlama programı okul bahçemizde yapıldı.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü ile ilgili etkinlikler düzenlendi.